rf-manipulyuye-temoyu-peregovoriv-schob-zupiniti-zvilnennya-ukrayini-zelenskiy

рф маніпулює темою переговорів, щоб зупинити звільнення України – Зеленський

 • 196820 переглядiв

КИЇВ. 7 жовтня. УНН. росія почала маніпулювати темою переговорів, щоб зупинити звільнення України, перегрупувати сили й накопичити ресурси, щоб ударити знову. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський під час виступу на засіданні Європейської ради, передає УНН з посиланням на ОП.

Цитата

«Щоб зупинити звільнення України, росія почала маніпулювати темою переговорів і нібито згадала про діалог, який сама ж і відкинула, почавши цю війну проти України й проти вас усіх, проти всієї Європи.

Очевидно, що росія не хоче ніяких справжніх переговорів. Бо якби хотіла, то відреагувала б на десятки наших пропозицій і намагань. росія просто хоче виграти час. Хоче перегрупувати сили й накопичити ресурси, щоб ударити знову. Ми маємо не дати їй зробити це», - сказав Зеленський.

Доповнення

Раніше Зеленський заявляв, що росія за допомогою переговорів з Україною хоче перемалювати кордони, щоб знову розділити світ на зони впливу.

російський диктатор володимир путін заявляв, що хоче переговорів з Україною, але без обговорення анексії окупованих територій.

Зеленський увів у дію рішення РНБО зі згадкою про неможливість проведення переговорів з путіним.

У кремлі відреагували на рішення Володимира Зеленського відмовитися від переговорів із путіним. Прессекретар президента рф дмитро пєсков, сказав, що у кремлі готові «чекати».

Українські Національні Новини

Політика