rf-mobilizuvatime-u-krimu-viyskovikh-yaki-zradili-ukrayinu-v-2014-rotsi

рф мобілізуватиме у Криму військових, які зрадили Україну в 2014 році – МВС

 • 123233 переглядiв

КИЇВ. 18 травня. УНН. росія оголосила у тимчасово окупованому Криму мобілізацію військових, які зрадили Україну в 2014 році. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Віктор Андрусів, інформує УНН.

Цитата

"Незважаючи на те, що прихована мобілізація в рф провалилася, росіяни знайшли вихід по залученню нових солдат. В квітні вони організували примусову мобілізацію в "Л/ДНР". Однак, люди почали ховатись, а на фронті ці солдати розбігалися при перших обстрілах. Тому кремль знайшов нове рішення — мобілізація кримських зрадників 2014 року", — написав Андрусів.

Деталі

Всього Україну зрадило приблизно 14 тисяч військовослужбовців. За 8 років багато з них демобілізувались і пішли зі служби. Зараз їх примусово мобілізують, поповнюючи розбиті бригади, які перебувають на відновленні у Криму.

Андрусів зазначив, що зрадники не підлягають обміну. Вони проходять по статті 111 (державна зрада), іх буде засуджено до 15 років ув’язнення.

"Чекаємо вас вдома, рідненькі", — додав радник глави МВС.

Нагадаємо

Військові рф, розуміючи невідворотність покарання за воєнні злочини в Україні, просять командирів засекретити їхню участь у вторгненні.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП