rf-namagayetsya-privlasniti-zaes-stvorili-tovaristvo-z-adresoyu-v-moskvi-energoatom

рф намагається привласнити ЗАЕС, створили "товариство" з адресою в москві - Енергоатом

 • 136159 переглядiв

КИЇВ. 5 жовтня. УНН. Рішення "Росатома" щодо створення товариства «Эксплуатирующая организация Запорожской АЭС» з юридичною адресою в москві є "агонією уявного божевільного світу" країни-агресора, в якому тепер дійшли до створення псевдопідприємств з назвами українських компаній. Про це заявили в Енергоатомі, передає УНН.

Цитата

«Нікчемні рішення Росатома щодо створення товариства «Эксплуатирующая организация Запорожской АЭС» з юридичною адресою в москві є агонією уявного божевільного світу країни-агресора, в якому тепер дійшли до створення псевдопідприємств з назвами українських компаній. Шкода лише, що до нього намагаються затягнути українських атомників ЗАЕС, які вже понад 7 місяців героїчно працюють в окупації», - йдеться в повідомленні.

Деталі

В Енергоатомі зазначили, що "щодня, відчуваючи це божевілля на собі, вони продовжують забезпечувати ядерну й радіаційну безпеку України та Європи".

«Україна і весь цивілізований світ знають, що Запорізька АЕС продовжить працювати в Україні, згідно з українським законодавством, в українській енергосистемі, в Енергоатомі», - зазначається в повідомленні.

Доповнення

Президент "Енергоатому" Петро Котін повідомляв, що росія намагається передати Запорізьку атомну електростанцію з-під контролю України до "Росатома".

Керівник НАЕК "Енергоатом" Петро Котін заявив, що взяв на себе обов'язки генерального директора Запорізької АЕС, захопленої окупантами.

Українські Національні Новини

Політика