rf-namagayetsya-sfabrikuvati-privodi-dlya-vtorgnennya-v-ukrayinu-glava-mzs-velikoyi-britaniyi

РФ намагається сфабрикувати приводи для вторгнення в Україну - глава МЗС Великої Британії

 • 25076 переглядiв

КИЇВ. 17 лютого. УНН. Повідомлення про нібито "аномальну військову діяльність України на Донбасі" є спробою російського уряду сфабрикувати приводи для вторгнення. Про це заявила міністр закордонних справ Великої Британії Ліз Трасс у Twitter, передає УНН.

Цитата

“Повідомлення про передбачувану аномальну військову діяльність України на Донбасі є кричущою спробою російського уряду сфабрикувати приводи для вторгнення. Це прямо з кремлівського сценарію. Велика Британія продовжить викривати російську дезінформаційну кампанію", - написала трас.

Доповнення

Міністр закордонних справ Великої Британії Ліз Трасс прибула до Києва.

Що було раніше

17 лютого російські окупаційні війська здійснили обстріл населеного пункту Станиця Луганська в Луганській області. У результаті застосування важкого артилерійського озброєння снаряди потрапили в будівлю дитячого садка, є постраждалі.

Пізніше сьогодні в Луганській області бойовики обстріляли селище Врубівка, що поблизу Попасної. Один зі снарядів влучив у двір Врубівського ліцею. На момент обстрілу в ліцеї перебували 30 учнів і 14 осіб персоналу.

Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження за фактом обстрілу бойовиками дитячого садка і школи в Луганській області.

Українські Національні Новини

Політика