rf-perevela-pidpriyemstva-opk-na-tsilodoboviy-rezhim-roboti-ne-vistachaye-raketnogo-ozbroyennya

РФ перевела підприємства ОПК на цілодобовий режим роботи: не вистачає ракетного озброєння

 • 93631 переглядiв

КИЇВ. 28 березня. УНН. Приведення підприємств російського оборонно-промислового комплексу, залучених до виробництва ракет, на цілодобовий режим роботи свідчить про суттєве зменшення арсеналу ракетного озброєння. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

"Приведення підприємств російського оборонно-промислового комплексу, залучених до виробництва ракет, на цілодобовий режим роботи свідчить про суттєве зменшення арсеналу ракетного озброєння", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що в умовах дій міжнародних санкцій на заборону постачання високотехнологічної продукції для російської федерації, процес імпортозаміщення матиме тривалий ефект, з огляду на відсутність близької перспективи самостійного виготовлення високотехнологічного радіоелектронного устаткування, яке є важливим компонентом технологічного процесу виготовлення ракет.

Доповнення

25 березня заступник начальника штабу Командування Сухопутних військ ЗСУ Олександр Грузевич повідомляв, що гучні заяви про те, що у росії закінчуються сили та ракети, не відповідають дійсності.

Українські Національні Новини

Суспільство