rf-prodovzhit-poshiryuvati-feyki-u-facebook-zadlya-vplivu-na-vibori-tsukerberg

РФ продовжить поширювати фейки у Facebook задля впливу на вибори - Цукерберг

 • 16691 переглядiв

КИЇВ. 21 травня. УНН. Виконавчий директор Facebook Марк Цукерберг прогнозує, що уряди інших країн, в тому числі Росії намагатимуться використовувати Facebook для втручання у вибори інших країн. Про це повідомляє УНН із посиланням на Daily Mail.

Як пише видання, Марк Цукерберг виявив, що Facebook веде "гонки озброєнь" проти Росії, Ірану та Китаю, як гігантські бої в соціальних медіа за припинення виборчих втручань та дезінформацію щодо коронавірусу.

За словами Цукерберга, Facebook має здатність "захищати цілісність" майбутніх виборів у США 2020 року, але визнав, що "країни продовжують намагатися втручатися".

Він також попередив, що фейкові новини, що розповсюджуються навколо теорій змови щодо 5G, становлять "ризик негайної шкоди" для користувачів сайту, і що його команда терміново працює над тим, щоб видаляти повідомлення.

Десятки нападів на вишки 5G пронеслися по всій Британії.

Нагадаємо, компанія Facebook заявила, що помістить "авторитетний" контент про коронавірус у верхню частину новинних стрічок, намагаючись задовольняти потреби користувачів на тлі зростаючого використання соціальної мережі і зупинити потік дезінформації на своїй платформі і в сервісі обміну повідомленнями WhatsApp. 

Українські Національні Новини

Новини Світу