rf-prodovzhuye-ataki-na-ukrayinski-likarni-popri-mizhnarodne-pravo-u-bilopilli-obstrilyali-medzaklad-zaginula-ditina-reznikov

рф продовжує атаки на українські лікарні попри міжнародне право: у Білопіллі обстріляли медзаклад, загинула дитина - Резніков

 • 404804 переглядiв

КИЇВ. 26 грудня. УНН. Міністр оборони Олексій Резніков у започаткованій ним серії твітів повідомив про черговий воєнний злочин російських окупантів в Україні. Так, у Білопіллі Сумської області рашисти обстріляли лікарню, внаслідок чого загинула дитина, вказав міністр, передає УНН.

Цитата

“У Білопіллі (Сумська область) росіяни обстріляли цивільну лікарню, загинула дитина. Хоча 4-та Женевська конвенція, 1-й додатковий протокол і звичайне право за будь-яких обставин захищають лікарні від нападу, росія продовжує атакувати українські лікарні та скоює воєнні злочини”, – написав міністр у своєму Twitter.

Доповнення

З моменту звільнення території Харківської області правоохоронці вже зареєстрували 3 853 воєнних злочини, з яких більшість це порушення законів та звичаїв війни.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Карпатах справжня зима: туристів просять не ходити в гори

     • 474018 переглядiв

    Швеція та Фінляндія вступлять до НАТО у 2023 році - Столтенберг

     • 345406 переглядiв

    В Україні збираються підвищити тарифи на воду

     • 488610 переглядiв

    Удар по будинку у Кривому Розі 16 грудня: зросла кількість жертв

     • 386569 переглядiв