rf-prodovzhuye-postachati-na-okupovani-teritoriyi-boyepripasi-i-palne-rozvidka

РФ продовжує постачати на окуповані території боєприпаси і пальне - розвідка

 • 12106 переглядiв

КИЇВ. 2 жовтня. УНН. За даними розвідки Росія продовжує постачати на тимчасово окуповані території пальне та боєприпаси. Про це повідомив представник пресцентру Міноборони полковник Олександр Мотузяник під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

"За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування оперативного угруповання російських окупаційних військ продовжує нарощувати боєздатність з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК. За останню декаду вересня через неконтрольовані Україною ділянки кордону з Росії на тимчасово окуповану територію у Донецькій та Луганській областях завезено залізничним транспортом близько 3,5 тис. тон пального, п’ять вагонів з боєприпасами, у т.ч. до артилерійських систем", - повідомляє Мотузяник.

За його словами, крім того, для комплектування особовим складом з’єднань і частин окупаційних військ продовжують прибувати найманці-громадяни РФ, які проходять підготовку в навчальних таборах Південного військового округу ЗС Росії.

Нагадаємо, за даними розвідки, бойовики на Донбасі продовжують використовувати режим припинення вогню для нарощування інженерного обладнання передових позицій майже по всій лінії розмежування.

Українські Національні Новини

Політика