rf-provodit-viyskovi-navchannya-v-okupovanomu-krimu

РФ проводить військові навчання в окупованому Криму

 • 11844 переглядiв

КИЇВ. 12 січня. УНН. В окупованому Криму Російська Федерація розпочала навчання артилерійських підрозділів Чорноморського флоту, в яких беруть участь понад 300 військовослужбовців та 20 одиниць техніки. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу міністерства оборони РФ.

"На одному з полігонів (окупованого - ред.) Кримського півострова проходять планові заходи бойової підготовки артилерійських підрозділів армійського корпусу Чорноморського флоту в зимових умовах", - йдеться в повідомленні.

За інформацією відомства, екіпажі самохідних артилерійських установок, розрахунки гаубичної артилерії і мінометні підрозділи відпрацьовують дії з приготування артилерійських установок до бою і підготовки до стрільби, здають нормативи з інженерного обладнання, маскування і зміни вогневих позицій.

Крім того, під час тренувань задіяні розрахунки безпілотних літальних апаратів (БПЛА), які вдосконалюють свої навички з виявлення цілей і коригування вогню, а також відпрацьовують взаємодію з розрахунками різних видів артилерії для їхнього ефективного застосування.

Як зазначено в інформації, всього в російському навчанні на полігоні задіяні понад 300 військовослужбовців і більше 20 одиниць техніки, у тому числі самохідні артилерійські установки "Нона-С", самохідні гаубиці "Гвоздика", а також міномети "Піднос" і "Сані".

Раніше УНН повідомляв, що в анекосаному Росією Криму проходять навчання підрозділів так званої берегової охорони  Чорноморського флоту.

Українські Національні Новини

Політика