rf-stavit-u-kerivnitstvo-okupovanoyi-khersonschini-ofitsiantok-ta-vishibal-yaki-vzhe-gotovi-vtikati-u-krim-perekhoplennya-sbu

рф ставить у "керівництво" окупованої Херсонщини офіціанток та вишибал, які вже готові втікати у Крим - перехоплення СБУ

 • 344369 переглядiв

КИЇВ. 14 травня. УНН. Колишні офіціантки і вишибали, призначені рф "керівниками" на тимчасово окупованій Херсонщині, вже планують тікати до окупованого Криму. Через свій непрофесіоналізм вони ведуть регіон до гуманітарної кризи й самі це розуміють. Про це свідчить нове перехоплення СБУ, на якому зафіксована розмова двох колаборантів, інформує УНН.

Цитата

«Вопросы с топливом не решаются – ж*па. Вопросы с лекарствами не решаются – ж*па, с зарплатами и пенсиями не решаются – ж*па. Люди умирают, без медикаментов. Уже начинают потихоньку русских ненавидеть…» – говорить своїй «колезі» один із чиновників.

Деталі

Його співбесідниця підхоплює: «…вот уже седьмой день нет гуманитарки».

Тож разом приходять до логічного висновку: «Если ничего не поменяется, в июне надо тикать… Мы с Каринкой на все лето едем в Крым. Где-то она официанткой, я где-то там барменом, официантом, или вышибалой, как я раньше был».

«Напевно, вони забули, що і Херсонщина, і Крим – це Україна. А за державну зраду і співпрацю з окупантами їм доведеться відповісти», - зазначили в СБУ.

Доповнення

У захопленій міській раді Херсона окупанти та колаборанти провели нараду, на якій призначили так званого "голову Херсонської обласної адміністрації" Володимира Сальдо та голову "Херсонської міської адміністрації" Олександра Кобеця.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП