rf-verbuye-na-viynu-v-ukrayinu-spisannyam-borgiv-za-komunalku-sbu

рф вербує на війну в Україну списанням боргів за комуналку - СБУ

 • 153212 переглядiв

КИЇВ. 29 жовтня. УНН. У рф чоловікам пропонують йти на війну і вбивати українців в обмін на списання боргів за комуналку, повідомили у СБУ після допиту полоненого з рф, пише УНН.

Цитата

"В рф чоловікам пропонують вбивати українців в обмін на списання боргів за комуналку. Про такий спосіб набору «добровольців» на війну в Україні розповів співробітникам СБУ черговий полонений з рф", - повідомили у СБУ.

Деталі

Як вказано, йому, уродженцю Бєлгорода, наприкінці літа прийшла повістка з військкомату. «Мне предложили, так как у меня много долгов и задолженность по квартплате, предложили списание долгов в обмен на подписание контракта», - розповідає чоловік, як став стрільцем зс рф.

Каже, що їх, «новобранців», обіцяли тримати на кордоні з Україною. Натомість, за тиждень після підписання контракту, перекинули в зону бойових дій на Донецькому напрямку.

Під вогнем ЗСУ «добровольчий» підрозділ був вщент розбитий за тиждень. Ті ж, кому вдалося вціліти, вирішили добиратися пішки до російського кордону. Та після понад 3-х тижнів блукань його взяли в полон бійці Сил оборони України, зазначили у СБУ.

"Не відомо, чи списали цьому добровольцю його борги. Але свою гру в рулетку зі смертю він таки виграв, бо вцілів, на відміну від більшості своїх «колег»" - наголосили у спецслужбі.

Доповнення

Бійці спецпідрозділу "Хорт" знищили заступника начальника штабу ПВК "Вагнера".

Українські Національні Новини

Війна