rf-vrantsi-atakuvala-energetichnu-infrastrukturu-v-trokh-oblastyakh-po-kiyevu-bulo-5-udariv-dronami-shmigal

рф вранці атакувала енергетичну інфраструктуру в трьох областях, по Києву було 5 ударів дронами - Шмигаль

 • 227497 переглядiв

КИЇВ. 17 жовтня. УНН. Армія рф вранці атакувала енергетичну інфраструктуру в трьох областях України, по Києву прийшлося 5 ударів дронами, при цьому сотні населених пунктів в атакованих регіонах залишилися без світла. Про це повідомив Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль у понеділок, 17 жовтня, у Telegram, пише УНН.

Цитата

"Сьогодні вранці російські терористи вкотре атакували енергетичну інфраструктуру України в трьох областях. Зокрема зафіксовано 5 ударів дронами у Києві. Пошкоджено енергетичні об'єкти та житловий будинок. Також агресор завдав ракетних ударів по критичній інфраструктурі на Дніпропетровщині й Сумщині. Сотні населених пунктів знеструмлені внаслідок атаки", - повідомив очільник уряду.

Деталі

Шмигаль зазначив, що наразі всі служби працюють над усуненням наслідків обстрілів та відновленням електропостачання.

"Кожен регіон має план антикризового реагування. І просимо українців задля стабілізації енергосистеми так само згуртовано й свідомо підійти до заощадливого споживання електроенергії. Особливо в пікові години", - наголосив Прем'єр.

Доповнення

Вранці столицю атакували дронами-камікадзе. Потім мер Києва повідомляв про ще два вибухи. Це сталося у Шевченківському районі. Київська міська військова адміністрація повідомила, що російські війська продовжують завдавати удари по критичній інфраструктурі. Також пошкоджено декілька житлових будинків. З-під завалів витягли тіло загиблої жінки, а також одну вцілілу жінку.

Українські Національні Новини

Економіка