rf-vvela-dodatkovi-rezervy-shchob-prorvaty-ukrainsku-oboronu-na-napriamku-novobakhmutivka-ocheretyne-voloshyn

рф ввела додаткові резерви, щоб прорвати українську оборону на напрямку Новобахмутівка-Очеретине - Волошин

 • 11736 переглядiв

росія розгорнула додаткові резерви, включаючи 55-ту окрему мотострілецьку бригаду, для прориву української оборони в районі Новобахмутівки-Очеретино-Волошине.

Щоб мати змогу прориву української оборони на напрямку Новобахмутівка-Очеретине рф ввела додаткові резерви, задіявши 55 окрему мотострілецьку бригаду зс рф. Про це повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин у ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

В зоні відповідальності ОСУВ "Хортиця" на східному фронті наразі найгарячішими напрямками є Новопавлівський, Бахмутський та Авдіївський. Ситуація районі ведення бойових дій контрольована Силами оборони. Зокрема, на Авдіївському напрямку українські захисники відбили 30 атак в районі населених пунктів Очеретине, Уманське, Невельське, Бердичі та Михайлове на Донеччині. Щоб мати змогу прориву української оборони на напрямку Новобахмутівка-Очеретине рф ввела додаткові резерви, задіявши 55 окрему мотострілецьку бригаду зс рф

- сказав Волошин.

Нагадаємо

Протягом минулої доби відбулося 114 бойових зіткнень. Загалом, ворог завдав 4 ракетних та 75 авіаційних ударів, здійснив 66 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Ситуація в Очеретиному складна: росіяни застосовують хімічну зброю, ЗСУ намагаються відтіснити окупантів 23.04.24, 15:52 • [views_0]

Павло Башинський

Війна