rf-zabezpechuye-informatsiyne-alibi-ta-gotuye-provokatsiyi-v-donetskiy-oblasti-tsentr-protidiyi-dezinformatsiyi

рф забезпечує "інформаційне алібі" та готує провокації в Донецькій області - Центр протидії дезінформації

 • 63516 переглядiв

КИЇВ. 19 травня. УНН. Центр протидії дезінформації, що функціонує при РНБО, повідомляє про ймовірні провокації армії рф в Донецькій області. Про це повідомляє УНН, посилаючись на повідомлення ЦПД.

Цитата

"Для дискредитації України на міжнародній арені міноборони рф повідомляє про провокації за "бучанським сценарієм", що нібито "готує українська влада за підтримки західних кураторів". Кремлівські медіа дезінформують, що для реалізації задуманого українські військові "перевдягнуться у форму російської армії з білими пов'язками" та на камеру "будуть розстрілювати" мешканців Костянтинівки", - йдеться в повідомленні.

Деталі 

У РНБО наголошують, що російська пропаганда продовжує працювати за шаблоном і знову намагається перекласти на Україну відповідальність за масові вбивства мирного населення на території нашої держави. Мета таких повідомлень - спроба забезпечити "інформаційне алібі" та "підготувати" населення рф та міжнародну спільноту до скоєння страшних злочинів, які плануються окупантами, вказали у ЦПД.

Нагадаємо  

На тимчасово окупованих територіях України готується масштабна політична провокація зі спробою залучення деяких західних журналістів. Йдеться про представників засобів масової інформації з Франції, США, ФРН, Японії, Греції, КНР, Білорусі, Індії, Венесуели, Болгарії та ОАЕ.

Українські Національні Новини

Суспільство