rf-zavershuye-peregrupuvannya-viysk-dlya-shirokomasshtabnogo-nastupu-na-donbasi-rozvidka

рф завершує перегрупування військ для широкомасштабного наступу – розвідка

 • 203007 переглядiв

КИЇВ. 22 квітня. УНН. Російська окупаційна армія наразі завершує перегрупування військ і по всіх напрямках намагається визначити найбільш вразливі місця ЗСУ для того, щоб розпочати широкомасштабний наступ, закріпивши свій успіх на Донбасі. Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький в ефірі телемарафону, передає УНН.

Цитата

"Противник на сьогодні закінчує перегрупування військ. Всі батальйони тактичної групи, які були до цього зосередженні на території білорусі, які були зосереджені біля наших північних кордонів, вони зараз перекидаються на схід Україні. Це по-перше, а по-друге, по всім напрямкам противник зараз намагається визначити найбільш вразливі місця ЗСУ для того, щоб почати широкомасштабний наступ й закріпити свій успіх, насамперед, у Донецькому операційному районі", - розповів Скібіцький.

Доповнення

В Міноборони повідомляли, що керівництво російської армії завершує визначення вигідних місць для завдання головних ударів на сході України.

Нагадаємо

Президент Володимир Зеленський 18 квітня у відеозверненні заявив: "Зараз уже можна констатувати, що російські війська розпочали битву за Донбас, до якої давно готувалися". За його словами, значна частина всієї російської армії була сконцентрована для цього наступу.

У Міноборони України 19 квітня повідомляли, що окупанти пішли в наступ у Харківській, Луганській та Донецькій областях.

Українські Національні Новини

Суспільство