ribalka-z-kolegami-po-fraktsiyi-splagiativ-zakonodavchu-initsiativu-voli-narodu

Рибалка з колегами по фракції "сплагіатив" законодавчу ініціативу "Волі народу"

 • 8255 переглядiв

КИЇВ. 24 вересня. УНН. Народні депутати пропонують Верховній Раді звернутися до Президента з пропозицією перенести посольство України в Ізраїлі з Тель-Авіва до Єрусалима. Про це йдеться в проекті постанови №9107, зареєстрованій в парламенті 20 вересня, передає УНН.

"З огляду на заклики прем'єр-міністра Ізраїлю Беньяміна Нетаньягу дружніх до Ізраїлю країн перенести свої диппредставництва до Єрусалиму, враховуючи те, що Держава Ізраїль у 2018 році святкує 70-річчя незалежності, а м.Єрусалим є культурним та історичним центром трьох релігій з величезною кількістю священних місць для мусульман, християн та іудеїв, констатуючи беззаперечний факт, що м.Єрусалим є територією Держави Ізраїль,

Верховна Рада України постановляє:

- Рекомендувати Президенту України та Міністерству закордонних справ України: вжити відповідних заходів для перенесення Посольства України в Державі Ізраїль з Тель-Авіва до Єрусалиму;

- Кабінету Міністрів України: виділити необхідні кошти для перенесення Посольства України в Державі Ізраїль з Тель-Авіва до Єрусалиму", - йдеться у документі.

Авторами проекту постанови виступили 16 народних депутатів від "РПЛ": голова фракції Радикальної партії Олег Ляшко, його заступник Андрій Лозовий, Сергій Рибалка, Віктор Вовк, Ігор Мосійчук, Віктор Галасюк, Олена Кошелєва, Дмитро Лінько, Сергій Скуратівський, Денис Силантьєв, Олексій Ленський, Олег Купрієнко, Тетяна Юзькова, Олексій Кириченко, Юрій Чижмарь, Валерія Заружко та представник "Народного фронту" Євген Дейдей.

Однак нагадаємо, що у грудні 2016 року народний депутат Олександр Фельдман ("Воля народу") запропонував Раді доручити Кабміну ініціювати перенесення посольства України в Ізраїлі з Тель-Авіва до Єрусалима. Про це він тоді повідомив на особистій сторінці у Faсеbook.

Згодом Фельдман від 25 січня 2017 року зареєстрував у парламенті відповідний проект постанови (№5715) «Про перенесення Посольства України у Державі Ізраїль до її столиці міста Єрусалим».

Як писав УНН, нардеп Сергій Рибалка наприкінці 2017 року приписав собі законопроект, який не розробляв. Мова про документ №7231, який передбачає зниження мінімального статутного капіталу для нових банків з 500 до 200 млн грн.

Українські Національні Новини

Політика