ribalok-zatrimanikh-fsb-rf-v-azovskomu-mori-zvilneno-deputat

Рибалок, затриманих ФСБ РФ в Азовському морі, звільнено - депутат

 • 15226 переглядiв

КИЇВ. 25 лютого. УНН. Ураїнських рибалок, яких 15 лютого російські прикордонники ФСБ затримали в Азовському морі біля берегів окупованого Криму, звільнено. Про це написав народний депутат від політсили "Слуга народу" Павло Мельник на своїй сторінці в Facebook, передає УНН.

"Щойно отримано інформацію, що українських рибалок: Сергія Гогу, Олексія Іванова, Василя Тюркеджи та Максима Тєрєхова, яких було затримано в Азовському морі 15 лютого 2020 року, звільнено!" - написав Павло Мельник.

Вказано, що Максим Тєрєхов зв’язався з рідними телефоном та повідомив, що стан всіх рибалок добрий, та вони морем планують йти додому на власному судні.

Нагадаємо, 15 лютого з'явилось повідомлення, що російські прикордонники затримали в західній частині Азовського моря біля берегів окупованого Кримського півострова маломірне судно, імовірно, “з українськими браконьєрами”. 

Прокуратура АРК повідомила, що відкрила кримінальне провадження через захоплення українського судна.

Як повідомляв УНН, депутат від партії "Слуга народу" Павло Мельник назвав імена затриманих рибалок.

Пізніше стало відомо, що екіпаж затриманого російськими прикордонниками в Азовському морі українського судна, визнав факт незаконного вилову риби.

Українські Національні Новини

Суспільство