riki-martin-podav-pozov-na-20-mln-dol-proti-svogo-21-richnogo-pleminnika-za-zvinuvachennya-v-intsesti

Рікі Мартін подав позов на 20 млн дол. проти свого 21-річного племінника за звинувачення в інцесті

 • 708913 переглядiв

КИЇВ. 8 вересня. УНН. Рікі Мартін подав позов до суду проти свого племінника Денніса Санчеса після того, як той заявив, що мав інцестуальний зв'язок зі співаком, пише УНН із посиланням на Daily Mail.

Деталі

50-річний Мартін стверджує, що 21-річний хлопець, син зведеної сестри поп-співака Ванесси Мартін, почав надсилати співаку повідомлення через Instagram, погрожуючи «вбити його репутацію та честь», якщо той йому не заплатить. Юнак засипав його повідомленнями протягом чотирьох місяців, до того ж опублікував номер мобільного телефону співака у своєму Instagram.

У липні Санчес подав до суду на тимчасовий обмежувальний припис проти Мартіна, стверджуючи, що він мав сексуальні стосунки зі співаком, після чого той став його переслідувати, коли стосунки закінчилися.

Мартін категорично заперечував звинувачення та змалював свого племінника неспокійним молодим чоловіком із серйозними психічними проблемами.

Суддя Пуерто-Ріко офіційно скасував тимчасову заборону на прохання Санчеса пізніше того ж місяця.

Після звільнення Мартін поспілкувався з пресою і сказав своєму племіннику: «Людині, яка стверджувала цю нісенітницю, я бажаю всього найкращого — і бажаю знайти допомогу, щоб почати нове життя, наповнене любов’ю, правдою та радістю, та більше нікого не ображати».

Тепер співак сам позивається до суду, стверджуючи, що Санчес намагався «вбити» його репутацію та змусив його родину відчувати себе «незахищеними».

Мартін також стверджує, що втратив кілька багатомільйонних угод через «хибні звинувачення» свого племінника і хоче, щоб племінник компенсував його збитки.

Нагадаємо

Зірка є батьком чотирьох дітей, хлопчиків-близнюків Маттео і Валентино, яким по 14 років, а також трирічних доньки Люсії та сина Ренна, яких він виховує зі своїм чоловіком, художником-концептуалістом шведського походження, 38-річним Джваном Йосефом.

Українські Національні Новини

УНН Lite