rinok-kompyuteriv-prodemonstruvav-pershe-velike-zrostannya-za-ostanni-10-rokiv-zmi

Ринок комп'ютерів продемонстрував перше велике зростання за останні 10 років - ЗМІ

 • 11707 переглядiв

КИЇВ. 12 січня. УНН. Ринок персональних комп'ютерів (ПК) пережив перший великий ріст за останні 10 років завдяки попиту, пов’язаному з тривалою пандемією коронавірусу. Про це повідомляє УНН із посиланням на The Verge.

"(Ринок - ред.) ПК повинен був померти 10 років тому, але він пережив перше велике зростання за останні десять років", - йдеться у повідомленні.

Фірма з досліджень ринку Canalys повідомляє, що у 2020 році поставки ПК досягли 297 мільйонів одиниць, що на 11% більше, ніж у 2019 році. IDC оцінює рік у 302 мільйони відправлень, що на 13,1% більше у порівнянні з минулим роком.

"Поставки ПК зростають завдяки попиту, пов'язаному з триваючою пандемією коронавірусу. Хоча робота вдома та дистанційне навчання були великими рушіями, люди також звертаються за ПК та ноутбуками задля ігор.

Нагадаємо, Міністерство цифрової трансформації України та Stellar Development Foundation підписали Меморандум про взаєморозуміння та співпрацю, в рамках якого працюватимуть над розробкою стратегії розвитку ринку віртуальних активів в Україні.

Українські Національні Новини

Новини Світу