riven-rankovikh-zatoriv-v-kiyevi-stanovit-5-baliv

Рівень ранкових заторів в Києві становить 5 балів

 • 8659 переглядiв

КИЇВ. 15 січня. УНН. У Києві сьогодні, станом на 9:10, рівень заторів досяг позначки в 5 балів, передає УНН.

Так, згідно з даними сервісу "Google Maps", традиційно повільно рухаються автомобілі в районі станцій метро "Театральна", "Льва Толстого", "Університет", "Хрещатик", "Майдан Незалежності" і "Палац спорту". Крім того, є проблеми з рухом на вулиці Велика Житомирська, на вулицях Ярославів Вал і Володимирська і всіх прилеглих вулицях. Крім того, пробка утворилася на проспектах Перемоги (від центру і метро "Університет" в обидві сторони, та від ЖМ "Чайка" та до метро "Святошин"), на вулиці Олени Теліги в бік метро "Дорогожичі", та Романа Шухевича в бік Петрівки, а також на Повітрофлотському проспекті у бік залізничного вокзалу.

Також є автомобільний затор на Подолі на вулицях Верхній Вал і Нижній Вал і в районі Контрактової площі. Частково ускладнено рух транспорту на вулицях Набережно-Хрещатицька, Набережно-Лугова і Набережно-Рибальська (в сторону Подолу). Проблеми спостерігаються на проспекті Валерія Лобановського в районі Совських ставків, і на вулиці В'ячеслава Чорновола. Ускладнено рух на Набережному шосе від Дарницького моста і до Поштової площі, на проспекті Миколи Бажана в сторону Південного моста.

Проблеми з рухом автомобілів спостерігаються на вулиці Протасів Яр, в районі Індустріального шляхопроводу, на вулиці Саксаганського і Дарницької площі (і прилеглих вулицях). Крім того, є проблеми з рухом на Окружній дорозі (частково від Теремків і до Жулян в обидві сторони) і в районі Одеської площі, а також на перетині проспекту Науки і вулиці Саперно-Слобідська.

На даний момент рух ускладнений на Південному, Патона і Московському мостах.

Українські Національні Новини

Київ