riven-zatoriv-u-kiyevi-zrostaye

Рівень заторів у Києві зростає

 • 11866 переглядiв

КИЇВ. 23 січня. УНН. У Києві через снігопад продовжує ускладнюватися рух автотранспорту. Про це свідчать дані Google Maps, передає УНН.

Станом на 11:30 повністю стоїть Кільцева дорога, проспект Леся Курбаса, вулиця Вадима Гетьмана, Миколи Трублаїні, Голосіївський проспект, бульвар Дружби народів. Значно ускладнений рух на проспекті Лобановського, вулиці Новокостянтинівській, Миколи Грінченка, на Повітрофлотському проспекті (від Севастопольської площі до проспекту Перемоги), вулиці Набережно-Хрещатицькій та Олени Теліги. Черги з машин спостерігаються на проспекті Перемоги, особливо в районі станцій метро Житомирська, Святошин, Нивки, Берестейська та Шулявська.

У центрі міста затори на Бессарабській площі, на бульварі Тараса Шевченка, вулиці Льва Толстого, Саксаганського, Інститутській, Парковій Алеї, Набережному шосе та вулиці Січових Стрільців.

На лівому березі значно ускладнений рух на Дарницькому шосе, проспекті Соборності та Визволителів, Броварському проспекті, Харківському шосе. Затори спостерігаються і на вулиці Гната Хоткевича, Братиславській, Андрія Малишка та Привокзальній.

Окрім цього, ускладнений рух і на столичних мостах – Дарницькому, Південному, Північному, Гаванському, мосту Патона та Метро.

Раніше повідомлялося, що станом на 10:00 рівень автомобільних заторів у столиці дуже високий.

Нагадаємо, в Україні у середу, 23 січня, очікується сніжна погода, місцями хуртовини, буде морозно – удень місцями до 7 градусів нижче нуля.

Українські Національні Новини

Київ