rizdvyaniy-yarmarok-u-lvovi-vidnoviv-robotu-ale-za-nizki-vimog

Різдвяний ярмарок у Львові відновив роботу, але за низки вимог

 • 7768 переглядiв

ЛЬВІВ-КИЇВ. 25 грудня. УНН. Різдвяний ярмарок у центрі Львова після вибуху в одній із яток, який стався цими вихідними, однак при неухильному дотриманні низки вимог. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради, передає УНН.

"У Сихівській та Галицькій районних адміністраціях, районні комісії, які працювали на виконання вимог міської комісії з питань ТЕБ і НС щодо обстеження будиночків на Різдвяному ярмарку щодо стану протипожежної безпеки, вважають за можливе відновлення роботи різдвяного ярмарку в цілому при неухильному дотриманні ряду вимог", – повідомили у міськраді.

Районні комісії вважають за можливе відновлення роботи різдвяного ярмарку на проспекті Свободи та площі Ринок, на проспекті Червоної Калини в цілому при неухильному дотриманні таких вимог:

  • Щоденно, перед початком роботи різдвяного ярмарку, проводити огляд кожного об’єкту;
  • У випадку виявлення порушень не допускати відкриття об’єкту торгівлі до моменту їх усунення;
  • Забезпечення наявності на робочому місці медичних карток та документів щодо проходження гігієнічного навчання. Забезпечення наявності сертифікатів якості продуктів харчування, пакувального матеріалу та товарно-транспортних накладних. Кожному підприємцю, який реалізовує харчову продукцію, закупити дезінфікуючі засоби для рук із відповідними сертифікатами якості. Забезпечення дотримання температурного режиму та захисту від забруднення на усіх стадіях виробництва та обігу харчових продуктів. Утримання в чистоті та належному стані потужності;
  • Дотримуватися вимог "Правил благоустрою м. Львова", затверджених ухвалою ЛМР, в частині належного утримання та прибирання території, прилеглої до дерев’яних будиночків.

Нагадаємо, у суботу, 22 грудня, на Різдвяному ярмарку в центрі Львова горіла одна з яток. Внаслідок надзвичайної події постраждали 4 особи. Троє пацієнтів перебувають в опіковому відділенні 8-ї міської лікарні, один — в реанімації.

Після пожежі у Львові закрили всі різдвяні ярмарки на перевірку.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після вибуху різдвяний ярмарок у Львові частково відновив роботу

За фактом пожежі поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.270 Кримінального кодексу України, тобто порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП