rizhik-zastupiv-na-cherguvannya-stolichnikh-ryatuvalnikiv-yaki-rozbirayut-zavali-na-kharkivschini-ne-zalishayut-koti-i-sobaki

"Рижик заступив на чергування": столичних рятувальників, які розбирають завали на Харківщині, не залишають коти і собаки

 • 1057833 переглядiв

КИЇВ. 24 вересня. УНН. Рятувальники з Києва прибули на Харківщину у складі зведеного загону для розбору завалів зруйнованих росіянами будівель в деокупованих населених пунктах. Як повідомили у ДСНС, місцеві коти і собаки, які лишились у місті після того, як там побувала "друга армія світу", одразу ж облаштувались біля наших хлопців і дівчат, бо відчувають - тут вони у безпеці, передає УНН.

Деталі

"Зведені загони ДСНС - це не лише про важку і необхідну роботу. Це про довіру, яку ми відчуваємо. Це про вдячність, яку бачимо у погляді. Це про людяність і турботу.

Ця турбота проявляється за замовчуванням у тих, хто відданий своїй справі і вірний обов'язку. Для наших рятувальників це професійна риса, без якої ми не були б тими, ким ми є. І найбільше вона потрібна найменш захищеним. Тим, хто лишився сам, хто потребує захисту і уваги", - відзначили рятувальники.

Відзначимо, що рятувальники Києва прибули на Харківщину у складі зведеного загону для розбору завалів зруйнованих росіянами будівель в деокупованих населених пунктах. Вони одразу облаштували усі необхідні побутові умови для роботи і вже наступної доби до них завітали пухнасті гості.

Місцеві коти і собаки, які лишились у місті після того, як там побувала "друга армія світу", одразу ж облаштувались біля наших хлопців і дівчат, бо відчувають - тут вони у безпеці.

"Рижик заступив на чергування", - так доповідає речниця столичних рятувальників.

"Ми згадуємо, скільки таких хвостатих безхатьків знайшли свій дім, коли рятувальники працювали у Бородянці, Ірпені, Бучі, Гостомелі. Коли ділиш баночку тушкованки на кількох котів упродовж декількох тижнів - додому один вже точно не вернешся.
Упевнені, що такі історії заслуговують бути почутими, аби у страшні часи ми знали, що є місце для світла у житті. Навіть якщо воно котяче. Бо для нас кожне життя важливе (окрім росіян, звісно)", - резюмували у ДСНС.

Українські Національні Новини

УНН Lite