riziki-prodovolchoyi-bezpeki-zagrozhuyut-golodom-36-brazilskikh-simey-doslidzhennya

Ризики продовольчої безпеки загрожують голодом 36% бразильських сімей - дослідження

 • 114301 переглядiв

КИЇВ. 27 травня. УНН. У Бразилії ризик відсутності продовольчої безпеки загрожує рекордним голодом - 36% сімей. Про це пише УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

Згідно з новим аналізом даних Всесвітнього опитування Геллапа, ризик голодувати в Бразилії вищий, ніж будь-коли. Це пов'язано з тим, що відсоток людей, які не можуть дозволити собі їжу протягом останніх 12 місяців, зріс до рекордних 36% у 2021 році, порівняно з 30% у 2019 році.

Повідомляється, що вперше рівень продовольчої безпеки у найбільшому виробнику продуктів харчування в Латинській Америці перевищив середньосвітовий рівень з початку відстеження даних у 2006 році.

Бразилія є одним із провідних світових світових виробників сільськогосподарської продукції.

Наголошується, що ціни на продовольство різко зросли після вторгнення росії в Україну.

Окрім того, зростання відсутності продовольчої безпеки серед найбідніших 20% у Бразилії під час пандемії зросло до 75% у 2021 році з 53% у 2019 році, наблизившись до рівня Зімбабве, де найвищий рівень відсутності продовольчої безпеки у світі — 80%.

Додамо

Як повідомляв УНН, Бразилія почала використовувати натуральні добрива через побоювання, що війна в Україні порушить імпорт важливих добрив.

Українські Національні Новини

Новини Світу