rnbo-rozglyane-pitannya-sanktsiy-proti-biloruskikh-top-chinovnikiv-nardep

РНБО розгляне питання санкцій проти білоруських топ-чиновників - нардеп

 • 13164 переглядiв

КИЇВ. 11 березня. УНН. Рада національної безпеки й оборони збирається розглянути питання ведення санкцій проти білоруських топ-чиновників. Про це у своєму Telegram-каналі написав голова міжфракційного депутатського об'єднання у Верховній Раді "За демократичну Білорусь", народний депутат Олексій Гончаренко, передає УНН.

Цитата:

"Офіс Президента повідомив, що санкції стосовно білоруських топ-чиновників та бізнесменів розглянуть в РНБО. Надійшла відповідь від голови Офісу Президента про те, що мій запит про введення санкцій стосовно білоруських топ-чиновників та бізнесменів, які своїми статками підтримують режим Лукашенка, переданий до РНБО", - написав Гончаренко.

Деталі

Він зауважив, що "це гарні новини, адже, наприклад, велика кількість білоруських бізнесменів та топ-чиновників досі знаходяться не під санкціями".

Доповнення

У Білорусі у серпні 2020 року розпочалися протести, після президентських виборів, перемогу на яких ЦВК країни визнала за Олександром Лукашенком. Захід не визнав ці вибори ані чесними, ані справедливими. Україна приєдналася до таких заяв. Захід ввів санкції проти білоруських топ-чиновників.

Українські Національні Новини

Політика