robi-svoye-mkhp-gromadi-vidiliv-ponad-6-mln-grn-na-pidtrimku-biznes-proyektiv

Роби своє: “МХП-Громаді” виділив понад 6 млн грн на підтримку бізнес-проєктів

 • 339335 переглядiв

КИЇВ. 14 жовтня. УНН. У межах конкурсу “Роби своє” благодійний фонд “МХП-Громаді” виділив понад 6 млн грн на гранти для мікробізнесу. Про це повідомили у пресслужбі МХП, пише УНН.

Деталі

За 4 місяці Фонд підтримав 74 бізнес-проєкти з 11 областей. Підприємці вже втілюють свої ініціативи в життя: шиють спецодяг, виготовляють крафтові соки й морозиво, сушать і продають фрукти та овочі. Також гранти отримали 12 проєктів у сфері енергетичної безпеки. 

Цитата

“У складні часи добре видно світлих людей. А ще – важливі проєкти для громад і бізнесу, які надихають і дають можливість розвиватися. Тому благодійний Фонд "МХП-Громаді" став одним з перших, який ще весною оголосив про надання грантів мікробізнесу. Бо відновлювати економіку варто не після перемоги, а вже сьогодні”, - йдеться у повідомленні.

Історія конкурсу бізнес-ідей “Роби своє”

Грантовий конкурс для бізнес-проєктів сільських підприємців за фінансової підтримки МХП стартував 2016 року. Тоді він мав назву "Село. Кроки до розвитку". За час дії конкурсу понад 300 людей змогли започаткувати бізнес у сільській місцевості, отримавши грантову підтримку на суму понад 16 млн гривень. 2020-го конкурс перейменували в "Роби своє" та розширили географію проведення.

Конкурс “Роби своє” реалізується у таких областях: Вінницька, Черкаська, Дніпропетровська, Київська, Львівська, Івано-Франківська, Тернопільська, Хмельницька, Чернігівська, Сумська та Волинська області.

Довідка

МХП — провідний виробник курячого м’яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів (“Наша Ряба”). Засновник компанії — Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу