robimo-nemozhlive-polk-azov-prodovzhuye-vibivati-voroga-z-zakhoplenikh-pozitsiy-na-zavodi-azovstal

Робимо неможливе: полк "Азов" продовжує вибивати ворога із захоплених позицій на заводі "Азовсталь"

 • 205356 переглядiв

КИЇВ. 12 травня. УНН. Бійці полку "Азов" продовжують вибивати ворога з раніше захоплених ним позицій на території заводу "Азовсталь" попри складну обстановку, нестачу боєприпасів та велику кількість поранених. Про це повідомляє УНН з посиланням на телеграм-канал полку «Азов».

Цитата

«На 78ий день повномасштабної війни, в умовах повного оточення, не зважаючи на вкрай складну обстановку, нестачу боєприпасів та велику кількість поранених - бійці полку "Азов" продовжують вибивати ворога з раніше захоплених ним позицій на території заводу "Азовсталь"», - йдеться в повідомленні.

Деталі

Зазначається, що захисники Маріуполя штурмують ворожі позиції, роблячи неможливе, попри постійне використання ворогом авіації, корабельної й ствольної артилерії, танків та іншого озброєння.

«Боротьба наших воїнів за Україну і за збереження життів особового складу триває попри все», - наголошується в повідомленні.

Доповнення

Окупанти не припиняють завдавати авіаудари по "Азовсталі" та здійснюють артобстріли Маріуполя.

Бомба за бомбою, снаряд за снарядом - радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у своєму Telegram-каналі показав нове відео з обстрілами Азовсталі.

Додамо

Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук заявила, що зараз тривають складні перемовини про евакуацію важкопоранених захисників Маріуполя із заводу Азовсталь в обмін на полонених росіян. За її словами, мова йде лише про 38 важкопоранених (лежачих) бійців.

Українські Національні Новини

Суспільство