robimo-vse-dlya-yaknayshvidshogo-otrimannya-nashimi-voyinami-suchasnikh-tankiv-zvernennya-volodimira-zelenskogo

Робимо все для якнайшвидшого отримання нашими воїнами сучасних танків: звернення Володимира Зеленського

 • 1319703 переглядiв

КИЇВ. 31 січня. УНН. Президент України Володимир Зеленський звернувся до українців наприкінці 345-го дня повномасштабного вторгнення, повідомляє УНН з посиланням на сторінку в Telegram Зеленського.

Деталі

Президент України Володимир Зеленський у вечірньому зверненні наголосив, що Україна незважаючи ні на що крокує до своєї мети.

"Цей ранок в Україні, як і багато інших, почався з повітряної тривоги. Цей день, як і багато інших, минув у надзвичайно жорстоких боях на фронті. Але все одно цим вечором можна сказати, що Україна йде до своєї мети", — наголосив Володимир Зеленський.

"Ми зберегли українську свободу. Ми захищаємо цінності України. І ми досягнемо цілей нашої держави. Європейських цілей нашої держави", — зазначив Президент України.

Він сказав, що впевненість у цьому "дуже відчувалася сьогодні – під час саміту".

"Ми говоримо вже як учасники європейської спільноти. І працюємо – щоб зафіксувати це де-юре", — розповів Володимир Зеленський.

Президент України також додав, що: "Є розуміння, що почати переговори про членство України в Євросоюзі можна цього року. Є розуміння партнерами також і того, що цього року маємо, як і торік, незмінно посилювати оборонну підтримку нашої держави і тиск на Росію".

Він наголосив, що готується більша інтеграція України до внутрішнього ринку ЄС. А саме: більші доходи українських компаній, більше виробництво та робочі місця в нашій країні, це доходи державного і місцевих бюджетів.

У кінці звернення Президент України подякував всім, хто воює за Україну, кожному і кожній, хто допомагає країні захищатись від окупанта.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Ізраїльські війська вбили палестинця на Західному березі

     • 757747 переглядiв

    Мешканців Слов’янська закликали бути готовими до евакуації

     • 1942198 переглядiв

    Вчені розповіли, чи справді кава дає “заряд енергії”

     • 1953278 переглядiв