robochiy-tizhden-u-stolitsi-pochavsya-z-neznachnikh-zatoriv

Робочий тиждень у столиці почався з незначних заторів

 • 13813 переглядiв

КИЇВ. 15 червня. УНН. Станом на 8:10 у понеділок у Києві утворилися незначні затори, у напрямку правого берега рух транспорту ускладнено на всіх мостах. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, передає УНН.

Так, зранку у столиці ускладнено рух транспорту на проспекті Валерія Лобановського, вулиці Миколи Грінченка, вулиці Борщагівській, а також на проспекті Любомира Гузара у зв’язку з перекриттям дороги.

Також затори утворилися на проспекті Перемоги біля станції метро "Житомирська". Окрім того, ускладнено рух транспорту на вулиці Жилянській, вулиці Юрія Іллєнка та вулиці Набережно-Хрещатицькій.

На лівому березі столиці помітні затори на Броварському проспекті, проспекті Соборності, Дарницькому шосе та проспекті Миколи Бажана.

Рух на мостах: на Північному мосту сталася ДТП, на мосту Метро ведуться ремонтні роботи - на обох мостах рух ускладнено у напрямку правого берега. Окрім того, частково у напрямку правого берега утворилися затори на Дарницькому та Південному мостах та мосту Патона.

Нагадаємо, внаслідок негоди в ніч з 14 на 15 червня, в Україні знеструмлено майже 180 населених пунктів у 9 областях.

Українські Національні Новини

Київ