robochiy-tizhden-u-stolitsi-rozpochavsya-iz-zatoriv-32

Робочий тиждень у столиці розпочався із заторів

 • 16095 переглядiв

КИЇВ. 14 червня. УНН. Станом на 8:15 понеділка, 14 червня, на декількох мостах та вулицях Києва утворилися затори. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, передає УНН.

Деталі

Рух на всіх мостах, а саме — Північному, Південному, Патона, Метро та Дарницькому, ускладнено в напрямку правого берега.

На правому березі Києва частково ускладнено рух вулицями Набережно-Хрещатицька, Набережно-Рибальська, Набережне шосе, проспектом Степана Бандери, проспектом Героїв Сталінграда, вулицями Богатирська, Кирилівська, Олени Теліги, Щусєва.

Затори утворилися на проспекті Перемоги, Повітрофлотському проспекті, вулицях Жилянська, Борщагівська, Вадима Гетьмана, проспектах Любомира Гузара, Леся Курбаса, проспекті Валерія Лобановського, Наддніпрянському шосе.

На лівому березі ускладнення руху помітні у бік правого берега проспектами Миколи Бажана, Соборності, Романа Шухевича та Броварським проспектом, Дарницьким шосе.

Додамо

За прогнозом синоптиків, в Україні найближчими днями очікуються короткочасні дощі, грози; вдень в окремих районах можливі град та шквали 15-20 м/с.

Температура вночі 8-15°, на узбережжі морів до 18°; вдень 21-27°, у західних областях 15-20 градусів.

Українські Національні Новини

Київ