robochiy-tizhden-u-stolitsi-rozpochavsya-iz-zatoriv-43

Робочий тиждень у столиці розпочався із заторів

 • 15586 переглядiв

КИЇВ. 15 листопада. УНН. Станом на 8:15 понеділка, 15 листопада, на дорогах Києва помітне ускладнення руху транспорту. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, повідомляє УНН.

Деталі

Затори утворилися на проспектах Валерія Лобановського, Голосіївському, Перемоги, на вулицях Вадима Гетьмана, Великій Васильківській, Олени Теліги, В’ячеслава Чорновола, Саксаганській, Жилянській.

Окрім того, було ускладнено рух вулицями Щусєва, Павла Скоропадського, Січових Стрільців, Кирилівською, Вишгородською та Богатирською та на Набережному шосе.

На лівому березі рух ускладнено на Броварському проспекті, проспекті Юрія Гагаріна та проспектах Миколи Бажана, Соборності. Також затори утворилися на вулицях Оноре де Бальзака, Андрія Малишка та Володимира Сосюри.

Рух на мостах Дарницькому, Патона, Північному, Південному — ускладнено в напрямку правого берега. На мосту Метро можна проїхати вільно.

Доповнення

На Київщині сьогодні, 15 листопада, без опадів. Вночі та вранці туман. Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 2-7° тепла; у Києві вночі 1-3° тепла, вдень 4-6°.

Українські Національні Новини

Київ