robotu-futbolniy-tsk-dotsilno-vzhe-zavershuvati-deputat

Роботу "футбольній" ТСК доцільно вже завершувати - депутат

 • 15881 переглядiв

КИЇВ. 13 лютого. УНН. Зараз триває закрите засідання ТСК з розслідування будівництва футбольних майданчиків. Участь у засіданні беруть правоохоронці і народні депутати. Суть розмов за закритими дверима не розголошують, проте, як наголосив депутат Сергій Алєксєєв, "ТСК варто зосередитися" саме на питаннях своєї компетенції, не виходячи за її межі. Про це він сказав журналістам, вийшовши з засідання, передає УНН.

"Засідання закрите, я не можу розголошувати інформацію. Але головну тезу, яку я обрав, за підсумками почутого, це заклик до ТСК - не виходити за межі своїх повноважень", - сказав депутат.

Алєксєєв нагадав, що "рамки" роботи ТСК регламентує ст. 24 закону "Про тимчасові слідчі комісії". І створюючи цю "футбольну" Комісію, депутати чітко визначили, що вона повинна займатися питанням будівництва футбольних майданчиків у 2017-2018 рр.

"І дуже важливо, я на цьому наголошую, що робота ТСК не повинна політизуватися", - сказав нардеп.

За його словами, ТСК не має повноважень виносити рішення у справах замість правоохоронних органів.

"А справа про "футбольні майданчики" розслідується вже два роки. І за цей час жодного негативного висновку з цього питання не було", - зазначив Алєксєєв.

На переконання політика, ТСК має якнайшвидше завершити свою роботу з об'єктивним висновком.

"Я вважаю, що продовжувати роботу ТСК недоцільно. І матеріалу вже більш, ніж достатньо, щоб швидко завершити цю роботу. А УАФ, у свою чергу, має зосередитися на тому, щоб готувати нашу національну збірну до важливих виступів (на Євро-2020)", - додав він.

Нагадаємо, учора членів ТСК закликали пройти поліграф. Причиною такої ініціативи стала опублікована в окремих ЗМІ смс-переписка Григорія Суркіса.

З тексту переписки слідувало, що нардеп від ОПЗЖ Суркіс вітав утворення “футбольної” Комісії і написав: “Працюємо далі”. 

Свою готовнсіть пройти детектор брехні поки жоден з членів ТСК публічно не прокоментував.

Також нагадаємо, за словами депутата Мінько, ТСК “по футболу” виходить за рамки своїх повноважень і май якнайшвидше завершити свою роботу, адже блокує реалізацію програми будівництва міні-футбольних майданчиків по всій країні. 

Українські Національні Новини

Політика