rodich-putina-znyavsya-z-viboriv-do-derzhdumi

Родич Путіна знявся з виборів до Держдуми

 • 15978 переглядiв

КИЇВ. 10 серпня. УНН. Двоюрідний племінник президента Росії Володимира Путіна Роман Путін відмовився брати участь у виборах до Держдуми за рекомендацією "дуже шанованої людини". Про це він повідомив на своїй сторінці в Instagram, передає УНН.

Цитата

"Вчора в Москві після зустрічі з найбільш шанованою мною людиною за рекомендацією я прийняв рішення про вихід з передвиборної гонки в Державну думу. Однак, продовжуємо суспільно-політичну діяльність на благо Росії, на благо людей", - сказав Роман Путін.

Доповнення

Телеканал Дождь повідомляв, що в середині липня Роман Путін подав документи для висунення кандидатом в депутати Держдуми по 214-му одномандатному округу Петербурга в якості самовисуванця. Роман Путін - син Ігоря Путіна, двоюрідного брата президента Росії. У минулому він був оперативником ФСБ і радником губернатора Новосибірської області на громадських засадах.

Центральна виборча комісія Росії 24 липня прийняла рішення виключити Павла Грудінін з федерального списку кандидатів від Комуністичної партії на виборах в Державну думу, запланованих на вересень.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Родич Путіна знявся з виборів до Держдуми

     • 15978 переглядiв

    У Карпатах отруїлось троє туристів-підлітків. Їх евакуювали

     • 18916 переглядiв