rodinam-ukrayinskikh-moryakiv-viplatili-po-100-tis-grn

Родинам українських моряків виплатили по 100 тис грн

 • 12880 переглядiв

КИЇВ. 30 грудня. УНН. Родинам 24 українських військовополонених моряків виплатили по 100 тис грн. Про це повідомив міністр з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Вадим Черниш на сторінці відомства у Facebook, передає УНН.

""Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України разом з Військово-Морськими Силами провели велику роботу щодо підготовки необхідних документів і встановлення всіх осіб, які мають право на отримання такої допомоги. Зокрема, родичі всіх моряків.

Можу Вам відповідально заявити, що всі родини отримали по 100 тис грн.", - сказав Черниш.

Він також зазначив, що Міністерство постійно підтримує зв'язок з міжнародними організаціями заради звільнення українських моряків.

"Ми постійно перебуваємо в контакті з міжнародними гуманітарними організаціями, адвокатами військовополонених для найшвидшого звільнення моряків з російської тюрми", - повідомив Черниш.

Як повідомляв УНН, Кабмін виділив по 100 тис. грн захопленим українським морякам. 

25 ноября пограничные корабли ФСБ РФ обстреляли и захватили три судна Военно-морских сил ВС Украины в составе двух малых бронированных артиллерийских катеров "Бердянск" и "Никополь" и рейдового буксира "Яны Капу", которые осуществляли плановый переход из порта Одессы в Черном море в порт Мариуполь в Азовском море.
Задержанные украинские корабли были доставлены в оккупированный город Керчь. В плен были взяты 24 человека.

Українські Національні Новини

Політика