rodini-nebesnoyi-sotni-zmozhut-kontrolyuvati-konkurs-na-kerivnika-upravlinnya-sprav-maydanu

Родини Небесної Сотні зможуть контролювати конкурс на керівника Управління справ Майдану

 • 13805 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Родини Героїв Небесної Сотні зможуть надати свого представника для контролю процесу відбору керівника Управління зі справ Майдану. Про це заявила т.в.о. директора Державного бюро розслідувань Ірина Венедіктова, яка разом з Президентом Володимиром Зеленським зустрілась з рідними тих, хто загинув під час трагічних подій 20 лютого 2014 року в центрі Києва, передає УНН із посиланням на повідомлення пресслужби ОП.

Так, Венедіктова нагадала, що, згідно із законом, у січні прокурори, які займалися справами Майдану, були переведені з Офісу Генерального прокурора до Державного бюро розслідувань. Після цього зазначений підрозділ був перетворений на Управління зі справ Майдану. За її словами, незабаром буде оголошено конкурс, на якому оберуть керівника цього управління.

"Конкурс буде відкритим, і родини Героїв Небесної Сотні зможуть надати свого представника для контролю процесу", – наголосила очільниця ДБР.

Також Венедіктова запропонувала присутнім зустрітися в офісі Бюро та обговорити питання, які хвилюють родичів Героїв Небесної Сотні.

Як повідомлялося в УНН, в Україні 20 лютого відзначають День Героїв Небесної Сотні. У цей пам’ятний день вшановують подвиг учасників Революції Гідності та увіковічують пам’ять Героїв Небесної Сотні.

Українські Національні Новини

Суспільство