rokovini-napadu-na-gandzyuk-diyi-aktivistiv-u-khersoni-kvalifikuvali-yak-khuliganstvo

Роковини нападу на Гандзюк: дії активістів у Херсоні кваліфікували, як хуліганство

 • 9449 переглядiв

КИЇВ. 31 липня. УНН. Сьогодні в Херсоні близько 50 громадян провели акції перед адміністративними будівлями Головного управління Національної поліції в Херсонській області, Херсонської облдержадміністрації та біля приватних будинків місцевих жителів. Дії мітингувальників поліція кваліфікує, як хуліганство, передає УНН із посиланням на прес-службу ГУ НП у Херсонській області.

Як повідомили у прес-службі, сьогодні в Херсоні близько 50 громадян провели акції перед адміністративними будівлями Головного управління Національної поліції в Херсонській області, Херсонської облдержадміністрації та біля приватних будинків місцевих жителів. Під час акцій учасники застосовували димові шашки, фаєри, піротехнічні засоби та розмальовували стіни будівель різними написами.

Інформації про події зареєстровані в журналах Єдиного обліку Херсонського відділу та Корабельного відділення поліції.

"Дії мітингувальників поліція кваліфікує, як хуліганство. Наразі проводяться перевірки, вивчаються всі матеріали, встановлюються особи учасників акцій для надання правової оцінки їх діям", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв УНН, 31 липня у Херсоні відбулася акція “Вбивці Катерини Гандзюк мають бути покарані!”. Багато учасників акції прибули з інших міст України та вимагали притягти до відповідальності організаторів і замовників убивства.

Напад на Гандзюк стався 31 липня 2018 року: жінку облили сірчаною кислотою у Херсоні. Гандзюк зазнала хімічних опіків понад 30% тіла. 4 листопада стало відомо про смерть Гандзюк після 3-х місяців лікування.

Нагадаємо, на початку червня цього року суд виніс вирок обвинуваченим у вбивстві громадської активістки з Херсона Катерини Гандзюк.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП