rolan-garros-kostyuk-podolala-pershiy-raund-kvalifikatsiyi

"Ролан Гаррос": Костюк подолала перший раунд кваліфікації

 • 9453 переглядiв

КИЇВ. 22 травня. УНН. Марта Костюк виграла стартовий поєдинок кваліфікації Відкритого чемпіонату Франції з тенісу, подолавши опір 175 ракетки світу японки Ері Ходзумі, передає кореспондент УНН.

Перші два сети проходили за обопільної великої кількості виграних геймів на чужих подачах. Попри перший виграний сет Костюк - 6:4. Наступна партія завершилася з аналогічним результатом, але вже в актив японки.

Нашій спортсменці заважала велика кількість невимушених помилок. За підсумками усього поєдинку вона таких припустилася 68, проти 33 у Ходзумі. Проте "віннерси" (активно виграні м'ячі) були на боці нашої землячки – 50:23. Вирішальний сет завдяки двом брейкам закінчився на користь юної українки, яка за 2 години і 11 хвилин святкувала звитягу – 6:4, 4:6, 6:4.

Наступною опоненткою киянки стане 185 номер WTA Мартіна Тревізан з Італії, яка обіграла у першому колі відбору 16-ту сіяну Ф.Абанду.

Нагадаємо, що минулого року Костюк виступала ще в юніорському турнірі "Ролан Гаррос", де зупинилася у другому колі основної сітки.

Українські Національні Новини

Спорт