roman-zozulya-podast-v-sud-na-ispanskogo-politika-yakiy-nazvav-yogo-neonatsistom

Роман Зозуля подасть в суд на іспанського політика, який назвав його "неонацистом"

 • 10302 переглядiв

КИЇВ. 12 квітня. УНН. Форвард "Альбасете" Роман Зозуля збирається подати в суд на іспанського політика Пабло Іглесіаса, який назвав українця "неонацистом". Про це повідомив агент Романа Володимир Кузьменко, передає УНН з посиланням на Tribuna.com.

Ба більше, Асоціація іспанських футболістів (AFE) підтримала Зозулю, заявивши про готовність допомогти з захистом своїх прав.

"Хочемо повністю підтримати Зозулю. Ми засуджуємо такі заяви і вважаємо їх невдалими у правовій державі. AFE в розпорядженні футболіста для захисту його прав. Ви можете вільно займатися своєю професійною діяльністю, не відволікаючись від футболу", - заявили в організації.

Нагадаємо, що на підтримку українського футболіста також виступив і президент Федерації футболу України Андрій Павелко. На своїй сторінці в Facebook він обурився нападками на форварда і заявив про готовність надасть йому будь-яку, у тому числі юридичну, допомогу.

"Також в УЄФА і Королівську іспанську футбольну федерацію буде направлено звернення з проханням дати оцінку випадів політиків-популістів на адресу українського футболіста", - написав футбольний функціонер.

Українські Національні Новини

Спорт