rosh-gashana-bilshe-100-ryatuvalnikiv-pilnuyut-za-bezpekoyu-prochan-v-umani

Рош Гашана: більше 100 рятувальників пильнують за безпекою прочан в Умані

 • 10473 переглядiв

КИЇВ. 9 вересня. УНН. Зведений загін рятувальників виконує завдання щодо забезпечення безпеки прочан, які прибувають до Умані для святкування іудейського Нового року. За безпекою паломників пильнують 108 рятувальників, на озброєнні яких знаходиться 24 одиниці пожежно-рятувальної техніки, передає УНН із посиланням на прес-службу ДСНС.

Як повідомили у ДСНС, у місцях відправлення релігійних обрядів та масового перебування паломників встановлено 5 спеціальних стаціонарних постів, а також розроблено 4 спеціальних піших маршрути, на яких постійно чергують патрулі рятувальників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На святкування Рош Гашана вже приїхали майже 9 тисяч хасидів

Крім того, з 7 вересня на пункті зв’язку 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини по охороні міста Умань та Уманського району, спільно з професійними диспетчерами, чергуватимуть волонтери-перекладачі. 

"...з метою роз'яснення основних вимог безпеки, рятувальники проводять серед прочан профілактично-роз’яснювальну роботу під час якої розповсюджують спеціальні пам’ятки, де правила пожежної та техногенної безпеки викладені на івриті та англійською мовами", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що головне свято хасиди зустрічатимуть в ніч з 9 на 10 вересня.

Українські Національні Новини

Суспільство