rosiia-vyklykala-posla-frantsii-cherez-nepryiniatni-komentari-frantsuzkoho-ministra-pro-perehovory

росія викликала посла Франції через "неприйнятні" коментарі французького міністра про переговори

 • 16011 переглядiв

росія викликала посла Франції через "неприйнятні" коментарі міністра закордонних справ Франції Стефана Сежурне про те, що Париж більше не зацікавлений у переговорах з москвою.

росія викликає посла Франції цієї п’ятниці, 12 квітня, після названих нею "неприйнятними" коментарів голови МЗС країни Стефана Сежурне, який заявив у понеділок, що більше не має "інтересу" у переговорах із москвою, пише УНН з посиланням на BFMTV.

Деталі

росія викликала посла Франції в москві в п’ятницю після коментарів, які назвала "неприйнятними", очільника французької дипломатії Стефана Сежурне, який у понеділок заявив, що Париж більше не має "інтересу" в переговорах з москвою.

"Посол Франції був проінформований про неприйнятність таких заяв, які не мають нічого спільного з реальністю", - ідеться в заяві російського мзс, засуджуючи "свідомі та навмисні дії" Парижа, спрямовані на "підрив" самої можливості будь-якого діалогу між двома країнами.

Доповнення

Після нещодавньої телефонної розмови між міністрами оборони росії та Франції, за результатами якої були суперечливі повідомлення, міністр закордонних справ Франції заявив в Абіджані засобам масової інформації France 24 та RFI: "Сьогодні ми не зацікавлені в дискусіях з російськими офіційними особами, оскільки пресрелізи, що з'являються, та повідомлення про них є неправдивими".

11.04.24, 12:06 • [views_0]