rosiia-vykorystovuie-kozhnoho-atleta-dlia-svoiei-propahandy-bidnyi

росія використовує кожного атлета для своєї пропаганди - Бідний

 • 21964 переглядiв

Міністр молоді та спорту України Матвій Бідний заявив, що росія використовує кожного спортсмена, в тому числі тих, хто виступає під нейтральним статусом, для своєї пропаганди і буде використовувати будь-яку можливість для цього.

Очільник Мінмолодьспорту Матвій Бідний поділився думками щодо майбутніх Олімпійських ігор у Парижі із журналістом німецького видання Die Welt, пише УНН.

Деталі

В інтерв'ю, яке проводили в українському посольстві у Берліні, йшлося, як росія використовує своїх та іноземних атлетів для пропаганди, а також про рішення Міжнародного олімпійського комітету (МОК) допустити російських та білоруських спортсменів до змагань у нейтральному статусі.

Нейтрального та аполітичного спорту не існує, тим паче в росії. Кожен російський атлет буде використаний для російської пропаганди,

- говорить Матвій Бідний.

Він також нагадав як після нещодавнього тенісного турніру юна українська спортсменка з необачності потисла руку "нейтральній" росіянці, а російська пропаганда використала цю сцену проти України.

Вони використають всіх і кожного, кожен випадок для своєї пропаганди,

- зауважує Матвій Бідний.

Нагадаємо

Україна продовжує наполягати на тому, що деякі російські спортсмени, які заявляють про нейтралітет, насправді підтримують російських військових і зустрічаються з Путіним, надаючи докази міжнародним спортивним організаціям.