rosiiany-10-raziv-atakuvaly-dnipropetrovshchynu-dronamy-ta-artyleriieiu-odna-liudyna-poranena

росіяни 10 разів атакували Дніпропетровщину дронами та артилерією: одна людина поранена

 • 31670 переглядiв

Російські війська 10 разів атакували Нікополь Дніпропетровської області протягом дня 22 березня, поранивши одну людину, пошкодивши господарські будівлі та автомобіль. Водночас регіон продовжує відновлюватися після масованого нічного авіаудару, що спричинив значні руйнування та перебої з електропостачанням.

Протягом доби, 22 березня, російська війська 10 разів атакували Нікополь на Дніпропетровщині. Окрім того, в області триває ліквідація наслідків нічного масованого авіаудару. Про це пише УНН з посиланням на голову Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака.

Деталі 

Зазначається, що росіяни били по Нікополю дронами камікадзе та вели обстріл з артилерії. 

Постраждала людина. 57-річному чоловіку надали меддопомогу, він лікуватиметься вдома.Пошкоджені приватні будинки та 2 господарські споруди. Зайнялося авто

- резюмував Лисак.

Доповнення

Окрім того, область досі оговтується після вранішньої атаки. Все ще без світла 27 тисяч абонентів. Голова ОВА розповів, що руйнувань, окрім енергооб'єктів, зазнала цивільна інфраструктура.

Атака рф на Дніпропетровщину: через уламки є пошкодження у Дніпрі, прокуратура показала наслідки22.03.24, 10:18 • [views_0]

У Дніпрі пошкоджені освітні заклади, лікарня, 9 багатоповерхівок, 6 приватних будинків, авто. У районі – понівечені 9 сонячних панелей. 

На Павлоградщині побиті 3 оселі, господарська споруда та легковик.

Нагадаємо

У Дніпропетровській області вдалося відновити постачання електрики для більшості жителів, які були знеструмлені через атаку рф у ніч на 22 березня. Також для всієї області відновили водопостачання.