rosiiany-18-raziv-atakuvaly-dnipropetrovshchynu-poshkodzheni-zhytlovi-budynky-ta-infrastruktura

Окупанти 18 разів атакували Дніпропетровщину: пошкоджені житлові будинки та інфраструктура

 • 37056 переглядiв

російсько-окупаційні війська 18 разів атакували Дніпропетровську область, використовуючи артилерію та безпілотники, пошкодивши житлові будинки, господарські будівлі, приватні підприємства, об'єкти інфраструктури, магазини, автомобілі та лінії електропередач, але не спричинивши жодних жертв.

Протягом доби, 24 березня, окупаційні війська рф 18 разів атакували Дніпропетровщину із застосуванням артилерії та дронів різних модифікацій. Про це пише УНН з посиланням на голову Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака. 

Деталі 

За словами, очільника ОВА,  ворог атакував Нікопольщину 18 разів. Тричі – артилерією та півтора десятками ударних дронів різного типу. Зокрема, вибухи лунали у районному центрі, Мирівській, Марганецькій і Покровській громадах.

Пошкоджено багатоквартирний будинок, сім приватних осель, пару господарських споруд. Потрощений гараж, ще один – знищений. Побиті два приватні підприємства, інфраструктурний обʼєкт, магазин, автівки, лінії електропередач

- резюмував Лисак. 

Попередньо інформації про постраждалих про немає.

Нічна атака не вплинула на роботу енергосистеми, хоча ворог намагався критично пошкодити об'єкти енергетики на Дніпропетровщині - Укренерго24.03.24, 11:05

Доповнення

Очільник ОВА також розповів, що вдень бійці ПвК "Схід" знищили ворожий безпілотник у Павлоградському районі.

На решті території області минулося без обстрілів.

Нагадаємо

російські обстріли пошкодили енергетичну інфраструктуру, житлові будинки та господарські споруди в селі Перемога Сумської області, тимчасово припинивши електро-, газо- та водопостачання.

Популярні

Новини по темі

В Одесі повертають графіки відключень світла - ДТЕК

 • 36700 переглядiв

У Кривому Розі запровадили екстрені відключення світла

 • 76700 переглядiв