rosiiany-na-khersonshchyni-potsilyly-u-medychnyi-ta-osvitni-zaklady-sered-poranenykh-ye-dytyna-ova

росіяни на Херсонщині поцілили у медичний та освітні заклади, серед поранених є дитина - ОВА

 • 31654 переглядiв

російські війська обстріляли житлові квартали в Херсонській області, пошкодивши будинки, медичний заклад, школу, дитячий садок, автомобілі та газопровід, поранивши 3 людей, у тому числі дитину.

Російські війська обстріляли житлові квартали в Херсонській області, пошкодивши будинки, поціливши у медичний заклад, заклад освіти, дитячий садок, газопровід, поранивши 3 людей, у тому числі дитину, повідомив у понеділок голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, пише УНН.

Деталі

Зі слів Прокудіна, минулої доби противник обстрілював Нововоронцовку, Антонівку та місто Херсон. Під ворожим вогнем та авіаударами, з його слів, також опинилися Козацьке, Берислав і Новоберислав.

російські військові поцілили, за його даними, у житлові квартали населених пунктів області, зокрема пошкоджено 3 багатоповерхівки та 3 приватні будинки.

"Були зафіксовані влучання в медичний заклад, навчальний заклад, дитячий садок, приватні автомобілі та газогін. Виток газу перекрито, пожежі та загроз немає. Через російську агресію 3 людини дістали поранення, з них – одна дитина", - зазначив Прокудін у Telegram.

Уночі ППО знищила 5 із 7 шахедів, є влучання на Одещині22.04.24, 07:37 • [views_0]