rosiiany-obstrilialy-blyzko-20-naselenykh-punktiv-kharkivshchyny-dvoie-zahyblykh-ta-vosmero-poranenykh

росіяни обстріляли близько 20 населених пунктів Харківщини: двоє загиблих та восьмеро поранених

 • 25708 переглядiв

Двоє людей загинули і ще вісім отримали поранення в результаті російських обстрілів близько 20 населених пунктів у Харківській області.

Армія рф минулої доби атакувала близько 20 населених пунктів Харківської області. Зокрема росіяни завдали ракетного удару,  запускали КАБи, FPV-дрон, також стріляли з артилерії та мінометів. Через ворожі атаки двоє людей загинуло, ще восьмеро травмувались. Про це у п'ятницю повідомив голова ОВА Олег Синєгубов передає УНН

Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 20 населених пунктів Харківщини: Ветеринарне, Висока Яруга, Красне, Синьківка, Степова та ін. Авіаударів зазнали н.п. Борова, Куп‘янськ

- повідомив Синєгубов.

-15:58 у с. Високий Харківського району внаслідок ракетного обстрілу Х-35У пошкоджені 11 приватних будинків. Постраждала 70-річна жінка, її госпіталізували. 

- 14:42 внаслідок російського авіаційного обстрілу КАБ с. Курилівка Куп‘янського району пошкоджено приватний будинок. Постраждали 2 жінки 53 та 55 років.

-14:35 у м. Куп'янськ внаслідок обстрілу КАБ пошкоджено три квартири. Із пораненнями до медичного закладу доставлений 42-річний чоловік та ще 1 цивільний.

-14:10 внаслідок обстрілу с. Моначинівка Куп’янського району пошкоджено 2 приватні будинки та господарчу споруду. Внаслідок отриманих травм загинула 57-річна жінка. 31-річний чоловік отримав поранення. 

-13:56 у м. Вовчанськ Чугуївського району ворог із FPV-дрона скинув снаряд на центр первинної медичної допомоги. Пошкоджено дах будівлі. Загинув 59-річний чоловік.

-10:00 у м. Вовчанськ Чугуївського району внаслідок масованого ворожого артобстрілу пошкоджено щонайменше 10 приватних будинків, дві цивільні автівки. Вогнепальні та вибухові травми отримали 60-річний та 48-річний чоловіки. 

Доповнення 

Також Синєгубов повідомив, що минулої доби у с. Сніжківка Ізюмського району, перебуваючи у лісі 53-річний чоловік отримав мінно-вибухові травми. Його госпіталізували.

На Запоріжжі через падіння БПЛА поранений чоловік29.03.24, 07:30 • [views_0]