rosiiany-potsilyly-v-medzaklad-teploprovid-i-hazohin-na-khersonshchyni-3-poranenykh-ova

росіяни поцілили в медзаклад, теплопровід і газогін на Херсонщині, 3 поранених - ОВА

 • 24924 переглядiв

У Херсонській області російські війська обстріляли житлові квартали, пошкодивши 5 багатоповерхових будинків, 8 приватних будинків, медичний заклад, адміністративну будівлю, теплотрасу та газопровід, поранивши 3 людей.

У Херсонській області російські війська минулої доби обстріляли житлові квартали, пошкодивши будинки, поціливши у медичний заклад, адміністративну будівлю, теплотрасу та газопровід, поранивши 3 людей, повідомив у п'ятницю голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, пише УНН.

Деталі

Зі слів Прокудіна, минулої доби противник обстрілював Антонівку, Інженерне, Садове, Білозерку, Понятівку, Іванівку, Берислав, Качкарівку, Зміївку, Милове, Михайлівку, Одрадокам'янку, Тягинку, Львове, Шляхове та місто Херсон.

російські військові поцілили, за його даними, у житлові квартали населених пунктів області, зокрема пошкоджено 5 багатоповерхівок та 8 приватних будинків.

Були зафіксовані влучання в медичний заклад, адмінбудівлю, теплопровід та газогін. Виток газу перекрито, пожежі та загроз немає. Через російську агресію 3 людини дістали поранення

- зазначив Прокудін у Telegram.

На Херсонщині внаслідок ударів рф 16 поранених, уночі знищено ворожий "шахед"18.04.24, 08:27 • [views_0]