rosiiskyi-bombarduvalnyk-tu-22-rozbyvsia-pislia-vykonannia-boiovoho-zavdannia-u-ministerstvi-oborony-rf-prychynoiu-avarii-nazyvaiut-tekhnichnu-nespravnist

міноборони підтвердило падіння Ту-22, кажуть про "технічну несправність"

 • 14207 переглядiв

російський бомбардувальник Ту-22 розбився після виконання бойового завдання. У міністерстві оборони рф причиною аварії називають “технічну несправність”.

У міністерстві оборони росії підтвердили падіння літака Ту-22 в ставропольському краї після виконання бойового завдання, втім причиною аварії називають "технічну несправність". Про це повідомляють росЗМІ, передає УНН

Деталі 

Як заявили у російському оборонному відомстві, Ту-22М3 зазнав аварії в ставропольському краї після виконання бойового завдання під час повернення на аеродром базування. 

Зазначається, що боєкомплекту на борту не було, літак упав у безлюдній місцевості. На землі руйнувань нібито також немає. 

Причиною аварії у відомстві називають "технічну несправність".

За даними губернатора ставропольського краю володимира владімірова, загинув один член екіпажу військового літака. Пошуки ще одного льотчика тривають. Раніше врятували двох. 

Нагадаємо

У результаті операції ГУР у взаємодії з Повітряними силами знищено бомбардувальник Ту-22МЗ, який сьогодні запускав ракети по Україні. Ворожий літак вдалося збити на відстані близько 300 кілометрів від України тими самими засобами, якими раніше було уражено російський А-50.

19.04.24, 10:42 • [views_0]

Тетяна Краєвська

Війна