rosiiskyi-dobrovolchyi-korpus-oholosyv-pro-povtornu-orhanizatsiiu-humkorydoru-dlia-zhyteliv-bielhorodshchyny-ta-kurshchyny

"Російський добровольчий корпус" оголосив про повторну організацію гумкоридору для жителів бєлгородщини та курщини

 • 57213 переглядiв

Російський добровольчий корпус оголосив про організацію другого гуманітарного коридору для евакуації жителів бєлгородської та курської областей у зв'язку з проведенням обмеженої військової операції в цих регіонах, закликавши цивільне населення виїхати з 9 вечора до 7 ранку 16 березня задля їхньої безпеки.

Російський добровольчий корпус оголосив про організацію повторного гуманітарного коридору для жителів бєлгородської та курської областей. Про це РДК написали у своєму Telegram-каналі, передає УНН.

Деталі

"У зв'язку з проведенням обмеженої військової операції на території курської та бєлгородської областей ми знову закликаємо до термінової евакуації жителів бєлгородської та курської області. Збережіть свої життя та життя ваших дітей", - йдеться в повідомленні.

У РДК зазначили, що путінські війська ховаються поміж цивільних, тому їх задача - забезпечити максимальну безпеку місцевому населенню.

"У зв'язку з цим ми оголошуємо про організацію повторного гуманітарного коридору для місцевого населення з 21:00 до 7:00 мск 16 березня. Ми закликаємо цивільних осіб скористатися можливістю безперешкодно вийти із зазначених областей рф", - додають в РДК.

Нагадаємо

Російська влада блокує евакуацію цивільного населення з бєлгородської області на тлі прориву кордону російських добровольчих загонів. Влада рф намагається використовувати мирних мешканців, як живий щит для того, щоб захищати російські терористичний режим.

Антоніна Туманова

Війна