rosiya-mozhe-aktivizuvati-masivni-obstrili-ukrayini-9-travnya-minoboroni

росія може активізувати масивні обстріли України 9 травня – Міноборони

 • 108465 переглядiв

КИЇВ. 4 травня. УНН. У Міністерстві оборони очікують, що росія може активізувати масивні обстріли території України 9 травня. Про це під час брифінгу заявив речник Міноборони України Олександр Мотузяник, передає УНН.

Цитата

“Безумовно, ми розуміємо, що до цієї дати залишається не так багато часу, і це змушує нас бути більш пильними на усіх напрямках, де є не лише бойові дії, але й відносне затишшя. Тобто ми цілком очікуємо якихось певних провокацій та активізацій обстрілів з боку російської армії”, – заявив представник відомства.

Деталі

За його словами, російська армія не досягне своїх стратегічних цілей до 9 травня, однак може “придумати” ці перемоги та показати по телебаченню.

“Які перемоги росія може видати до 9 травня, я наразі сказати не можу, треба слідкувати за ситуацією”, – додав Мотузяник.

Доповнення

Як писав УНН, президент росії володимир путін 9 травня може офіційно оголосити Україні війну, замість своєї "спеціальної військової операції". Це дасть змогу керівнику кремля максимально мобілізувати резервні сили для захоплення нових українських територій.

У Генштабі ЗСУ повідомили, що на тимчасово окупованих територіях України росіяни активно готуються святкувати 9 травня.

Українські Національні Новини

Суспільство