rosiya-natyakaye-moldovi-schob-chekala-gostey-podolyak

росія натякає Молдові, щоб чекала на "гостей" – Подоляк

 • 157514 переглядiв

КИЇВ. 26 квітня. УНН. Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк вважає, що росія намагається дестабілізувати ситуацію в невизнаному Придністров'ї та натякає Молдові, щоб чекала на "гостей". Про це повідомляє УНН із посиланням на Telegram Подоляка.

Цитата

"росія намагається дестабілізувати ситуацію в "ПМР" (Придністровська Молдовська Республіка — ред.) та натякає Молдові, щоб чекала "гостей". Погана новина: якщо Україна не встоїть, завтра ворог буде біля воріт Кишинева. Хороша новина в тому, що Україна забезпечить стратегічну безпеку в регіоні. Втім, маємо працювати як одна команда", — написав Подоляк.

Нагадаємо

25 квітня повідомляли про вибухи у столиці невизнаної Придністровської Молдовської Республіки Тирасполі. Сьогодні, 26 квітня, в "ПМР" підірвали дві вежі зв'язку.

Спікер Одеської ОВА Сергій Братчук заявив, що росія посилює провокації в окупованому Придністров'ї.

Сьогодні стало відомо, що так зване "керівництво" невизнаного Придністров'я найближчим часом "ухвалить рішення на захист інтересів республіки".

Раніше в.о. командувача військ центрального військового округу росії рустам міннекаїв заявив, що під час другої фази так званої "військової операції" на території України буде забезпечено "вихід у Придністров'я, де також зафіксовано факти утиску російськомовного населення". 

Українські Національні Новини

Суспільство